Navigace

Obsah

Hradečenská buchta a hradečenský klobás open 2017

5. ročník kulinářského klání občanů a přátel Hrdečna proběhl v sobotu odpoledne na sále hradečenské hospody. Představilo se 13 druhů sladkého pokušení a 11 druhů slaných dobrot.

Všechny dobroty přišlo ocenit přes 60 hodnotitelů. Jako tradičně měli úkol nelehký, protože vybrat tři nejlepší nebylo snadné.

Nicméně bylo rozhodnuto a ceny byly rozděleny následovně:

"Buchta" - 1. místo - Marie Kapitančíková a její luxusní rolády

                 2. místo - Markéta Kuzďasová a její eskymo řezy

                 3. místo - Karolína Honysová a její Muffiny se šlehačkou

"Klobás" - 1. místo - Marie Kapitančíková a její škvarkové pagáčky

                 2. místo

                 3. místo

Stránka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Stránka